Spabehandlingar & Kurer

Våra certifierade terapeuter på Smögens Hafvsbad använder sig av det Svenska ekologiska märket Maria Åkerberg och det amerikanska resultatinriktade märket Dermalogica. Underbart sköna spabehandlingar för dig som samtidigt vill ha kvalitet och resultat. Maria Åkerberg är behandlingar för dig som vill använda helt naturliga, ekologiska och svensktillverkade produkter.

Vår meny av spabehandlingar är noga sammansatt och inkluderar allt från kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, fot-och handkurer, mammabehandlingar och mycket mer.

Klicka på någon av menyflikarna nedan för att upptäcka hela vår spabehandlingsmeny.

Vi rekommenderar att kombinera era behandlingar med en härlig spavistelse eller som tillägg till något av våra populära upplevelsepaket.

För både kropp och sinne

Spabehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Hafvsbadets ekologiska ansiktskur

En avslappnande ansiktskur som ökar hudens elasticitet, spänst och lyster. Här ingår rengöring, peeling, massage av ansikte, dekolletage och nacke, mask samt avslutande produkter. Vi använder oss av det Svenska ekologiska märket Maria Åkerberg.
Behandlingarna är skräddarsydda efter din hudtyp och passar alla.

PRIS
30 min 575:-
60 min 995 :- (Fokus på ansikts-, axel och dekolletagemassage)

Hafvsbadets Ansiktsbehandling Dermalogica

Dermalogicas produkter främjar hudens hälsa och ger synliga och långsiktiga resultat, det handlar inte om lyx flärd och glamour. Produkterna är utvecklade med hänsyn till det stressade liv många lever och de konsekvenser det får för huden.
En resultatinriktad, behaglig och inspirerande ansiktsbehandling. Här ingår rengöring, hudanalys, peeling, brynplock, massage av ansikte, dekolletage och nacke, mask samt avslutande produkter.

Produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, parabener, lanolin, parfym- och färgämnen samt uttorkande SD- alkohol.

PRIS
35 min 695:-
60 min 1195:- ( portömning ingår)

Tillägg vid ansiktsbehandlingar:

Frans och brynfärg samt ögonbrynsplock
(pris vid tillägg till ansiktsbehandling inom parentes)

PRIS:
Frans och brynfärg inkl plock. 325:- (295:-)
Frans- eller brynfärg inkl.plock. 275:- (245:-)

Kroppsbehandlingar

I samtliga av våra kroppsbehandlingar använder vi oss av Maria Åkerbergs produkter. Ett Svenskt hudvårdsmärke med 100 % ekologiskt innehåll.

Hafvsbadets saltskrubb

En effektiv kroppspeeling. Behandlingen inleds med en helkroppsskrubb följt av en härlig dusch och avslutas med en fuktgivande bodylotion.

PRIS
25 min 625:-

Hafvsbadets varma stenar

Helkroppsmassage med olja och varma stenar låter dig komma ner i total avslappning. Värmen från stenarna verkar djupt i muskler och sänder lugnande signaler till nervsystemet. I behandlingen ingår ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

PRIS
60 min 1225:-

Hafvsbadets massage

Här skräddarsyr du din massagebehandling tillsammans med terapeuten. Du väljer själv doft och egenskap på oljan. Få massage på hela eller halva kroppen beroende på vald behandlingstid.

PRIS
20 min 575:-
PRIS
50 min 975:-

Hafvsbadets spa

Behandlingen startar med en helkroppsskrubb. Efter en skön dusch får du sedan en massage anpassad för dig. Du väljer själv doft på massageoljan.

PRIS
45 min 925:-

Behandling för dina händer

Mjuka händer

Behandlingen inleds med en mild peeling. Sedan masseras händerna samt underarmarna med härlig aromaolja. Därefter appliceras en fuktgivande handmask. Under tiden masken verkar får man en lättare massage i nacken samt dekolletage.

PRIS
25 min 625:-

Fotbehandling

Mjuka fötter

Behandlingen inleds med en mild peeling. Sedan masseras fötterna samt underbenen med härlig aromaolja. Därefter appliceras en fuktgivande fotmask. Under tiden masken verkar får man en lättare massage i nacken samt dekolletage.

PRIS
25 min 625:-

För dig som är gravid

I väntans tider

En massage på hela eller delar av kroppen. Väl anpassade ekologisk olja Lovely Mother för blivande mammor
Vi utför endast massage efter tolfte graviditetsveckan och innan vecka 35.

PRIS
25 min 625:-

För våra mindre gäster

Lilla massagen

Anpassad massage för barn med varm doftfri olja.

PRIS
20 min 425:-

Kontakta oss
för bokning
Smögens Hafvsbad