Njutningsfull spaupplevelse

På Smögens Hafvsbad dagspa finner du varma och kalla bad – stilla och bubblande, inne och ute. Värm upp kroppen i en av våra heta bastur och svalka sedan av dig i ett uppfriskande havsbad.
Förutom behagliga och harmoniska miljöer, lägger vi stort fokus på ditt välmående och avkoppling, därför har vi satt samman spapaket som inger lugn och energi för både kropp och själ.

LÄS MER

Låt våra terapeuter ta hand om dig. Välj mellan ett stort urval av spabehandlingar; kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, kurbad, basturitualer, pedikyr, manikyr, mammabehandlingar och mycket mer. Det finns spapaket och spabehandlingar som passar just dig!

Du kommer att tacka dig själv för att du bara fick tänka på ditt eget välmående en stund. När du väl klivit in på Smögens Hafvsbad spaavdelning kommer det ta sin tid innan du vill ut igen. Det garanterar vi!

VISA MINDRE

Njutningsfulla spapaket – för ditt behag och välmående

Spapaket

Man simmar i poolen på spaavdelningen på Smögens Hafvsbad dagspa

Morgonsol

Unna dig en underbar förmiddag! Starta med en härlig frukost, koppla sedan av i vårt spa och utför vår populära tvagningsritual för att sedan avsluta med en utsökt lunch i vår restaurang med utsikt över Västerhavet.
Pga Covid-19 och restriktioner är detta endast bokningsbart Måndagar – Fredagar och i mån av plats. (Ej bokningsbart helgdag samt dag innan röd dag)

Dagspa och spabehandlingar på Smögens Hafvsbad

Aftonbris

En lyxig eftermiddag. Starta av med en eftermiddagsfika vid ankomst för att sedan gå ner till vårt härliga spa. Utför vår populära tvagningsritual och avsluta dagen med en utsökt tvårätters middag.
Pga Covid-19 och restriktioner är detta endast bokningsbart Måndagar – Torsdag och i mån av plats. (Ej bokningsbart helgdag samt dag innan röd dag)

Inte boendegäst, men älskar spa?

Det går även att boka enbart entré till spa för 295:- Detta i mån av plats. Då ingår lån av badrock, tofflor och handduk.
Pga Covid-19 och restriktioner är detta endast bokningsbart Måndag – Fredag förmiddag och i mån av plats. (Ej bokningsbart helgdagar samt dag innan röd dag)

Följ oss på FACEBOOK & INSTAGRAM för senaste nytt

Kontakta oss
för bokning
Smögens Hafvsbad