Njutningsfull spaupplevelse

Uppfräschning av Spaavdelning 
Vi utför en uppfräschning i vår Spaavdelning, där av kommer Spaavdelningen vara stängd under 2021.01.25 – 2021.02.02 för renovering.

Under Februari är vår stora pool fortfarande stängd p.g.a. renoveringen men bubbelpoolen och bastun är öppna igen för skön avkoppling. Dock med begränsat antal platser.

På Smögens Hafvsbad dagspa finner du varma och kalla bad – stilla och bubblande, inne och ute. Värm upp kroppen i en av våra heta bastur och svalka sedan av dig i ett uppfriskande havsbad.
Förutom behagliga och harmoniska miljöer, lägger vi stort fokus på ditt välmående och avkoppling, därför har vi satt samman spapaket som inger lugn och energi för både kropp och själ.

LÄS MER

Låt våra terapeuter ta hand om dig. Välj mellan ett stort urval av spabehandlingar; kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, kurbad, basturitualer, pedikyr, manikyr, mammabehandlingar och mycket mer. Det finns spapaket och spabehandlingar som passar just dig!

Du kommer att tacka dig själv för att du bara fick tänka på ditt eget välmående en stund. När du väl klivit in på Smögens Hafvsbad spaavdelning kommer det ta sin tid innan du vill ut igen. Det garanterar vi!

VISA MINDRE

Njutningsfulla spapaket – för ditt behag och välmående

Spapaket

Man simmar i poolen på spaavdelningen på Smögens Hafvsbad dagspa

Morgonsol

Unna dig en underbar förmiddag! Starta med en härlig frukost, koppla sedan av i vårt spa och utför vår populära tvagningsritual för att sedan avsluta med en utsökt lunch i vår restaurang med utsikt över Västerhavet.

Dagspa och spabehandlingar på Smögens Hafvsbad

Aftonbris

En lyxig eftermiddag. Starta av med en eftermiddagsfika vid ankomst för att sedan gå ner till vårt härliga spa. Utför vår populära tvagningsritual och avsluta dagen med en utsökt tvårätters middag.

Kompisgäng hänger i bubbelpool på Smögens Hafvsbad Spaavdelning

Heldagslyx

Unna dig en njutningsfull heldag. Starta med vår spaavdelning där vår populära tvagningsritual och 20 min massage inväntar. Avsluta dagen med en utsökt tvårätters middag.

Inte gäst, men älskar spa?

Det går även att boka enbart entre till spa för 195:- Detta i mån av plats. Då ingår badrock och lån av tofflor. Du kan även boka till någon av våra gruppaktiviteter för dagen för 95 kr. Även detta i mån av plats.

Kvällstider i spa kan bokas i överenskommelse med spaavdelningen.

Följ oss på FACEBOOK & INSTAGRAM för senaste nytt

Kontakta oss
för bokning
Smögens Hafvsbad