Julklappspaket

PRIS FÖR TVÅ PERSONER VARDAG: FR. 1690:- 
ankomst sön-tors

PRIS FÖR TVÅ PERSONER ALLA DAGAR: FR. 2200:-
ankomst alla dagar

(Ord. pris fr. 3380:- två personer)

Ge bort ett presentkort på spavistelse i julklapp. Låt någon du har kär njuta av lugnet, stillheten och känslan av det mäktiga lite vilda här längst ute vid Västerhavet. Det är nu promenaden blir en själslig upplevelse, luften är som klarast, skaldjuren är som bäst och vårt spa är som mest inbjudande.
Låt dem njuta i bubbelpoolen, av ett svalkande dopp i havet och av den heta bastun. Låt oss servera en tvårättersmiddag i äkta västkustanda. Låt dem vakna upp utvilade och redo för ny härlig dag. Men först en lång utsökt frukost såklart!

KÖP DIN JULKLAPP HÄR

I nästa steg kommer du till vår onlineshop
(öppnas i en ny flik).

FÅTT EN JULKLAPP OCH VILL BOKA?

I nästa steg kommer du till vår onlinebokning
(öppnas i en ny flik).

I paketet ingår

Logi i dubbelrum

Frukostbuffé

2-rätters middag. med förrätt och varmrätt

Lån av badrock och tofflor

Entré till spa och träning

Frukt & vatten i spaavdelningen

Information

Så här gör du för att köpa en julklapp:
Klicka på knappen ovan “Köp presentkort”. Där väljer du önskat presentkort – vardagar eller alla dagar – betalar med kort och får sedan presentkortet som en fin pdf till din e-mail, bara att skriva ut och ge bort!

Så här gör du om du har fått en julklapp:
Klicka på knappen ovan “Boka julklappspaket”. Knappa sedan in ditt presentkortsnummer i rutan för att komma vidare till bokningssidan. Välj ett datum du vill boka, fyll i dina kontaktuppgifter och betala med presentkortet i kassan. Ev. rumsuppgradering eller tillvalsprodukter kan betalas med kort i kassan.

Julklappspaketet går att boka med ankomst 25/12 2020 –  12/12 2021. (gäller ej nyårshelgen samt högsommaren juni- Augusti)

Detta är ett specialpaket som endast går att boka om du har ett julklappspresentkort och presentkortet är giltigt t.o.m. 12/12 2021

Allmänna villkor

Följ oss på FACEBOOK för senaste nytt

Smögens Hafvsbad