Tillsammans på Smögens Hafvsbad

Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, Spa-avdelning med utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter.

Smögens Hafvsbad ingår, tillsammans med systerhotellet Vann Spa Hotell Konferens, i Meholmen Hotell AB. Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för ett solvent ägande och en sund personalpolitik.

Är du sugen på en sommar i ett härligt team i en historisk miljö och har gästservice i ryggmärgen? Då har vi jobbet för dig!

Kompetensutveckling

Vi erbjuder våra anställda en möjlighet att utvecklas, både inom företaget i form av att testa på olika avdelningar och internutbildningar men också externt i form av kurser, seminarier osv.

Trygga anställningsförhållanden

Vi är kollektivanslutna vilket innebär trygga arbetsförhållanden och rättigheter för dig som arbetstagare.

Stimulerande miljöer

Vi erbjuder en stimulerande miljö med härliga kollegor samt pulsen på ett hotell med skog och hav som granne. Alla olika avdelningar med spa, restaurang och hotell gör att ingen dag är den andre lik.

Friskvårdsbidrag

700:-/år samt tillgång till inomhusgym och utomhusgym, fri personalmassage, fri tillgång att låna tennisbana, paddeltennis, motionssimning i spa, sup-brädor, kajak och mycket mer!

Rabatter

Som anställd kan du boka rum & frukost – via Svenska Spahotell – på Sveriges 41 bästa Spa för endast 500 per natt. Dessutom får du 20% rabatt på alla spabehandlingar och spa produkter samt 50% på mat i vår restaurang.

Tjänstepension

Vi har kollektivavtalade försäkringar och pension för våra anställda. Det är mycket viktigt vid framtida ålderspension samt vid olika händelser såsom att bli förälder, vid sjukdom, skada mm.

LEDIGA JOBB

FÖRDELAR & FÖRMÅNER

Hur bra vi lyckas med vår vision beror i stor utsträckning på hur vi möter våra medarbetares behov. Det är bara tillsammans som vi kan nå våra gemensamma mål. Vi vill att du som medarbetare ska må bra, vilja utvecklas och känna dig trygg.

VÄRDEGRUNDER

Smögens Hafvsbad speglar historien som kurort, hos oss åker du bort men ändå kommer du hem. Vi ska erbjuda gästen en logi upplevelse på destinationen Smögen.

Kvalité

Välgjort
Ansvar
Kunskap

Uppmärksamhet

Lyhörd
Bli sedd
Positiv

Gemenskap

Respekt
Ärlighet
Tydlighet

Smögens Hafvsbad

 

 

 

Bada året runt i västerhavet. Det finns flera badplatser men närmast är Makrillviken som ligger ca 150m från hotellet

 

 

I västerläge, insjunken i vår uteterrass, med utsikt mot havet passar vår utepool både för sommar som vinter. Temperaturen varierar efter säsong men ligger på 35/38 grader

.

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan Kneippdusch, himmelsdusch eller regndusch.

 

 

 

Vintertid i Makrillviken ligger vår havsbastu med tillhörande brygga. Här kan du ta ett uppfriskande kallbad och njuta av värmen i bastun till den fantastiska samt rogivande utsikten.

 

 

 

 

Sjunk ner i 37 grader, slappna av och frigör stressen i vår bubblande bubbelpool

 

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

 

Stig in i vår ångbastu och svettas i hög luftfuktighet i en temperatur på 45 grader

 

 

 

I vår klassiska torrbastu stiger graderna. Kliv in i den heta bastun på 70 grader och låt kroppen återhämta sig och musklerna att slappna av

 

 

Inomhuspoolen med panoramafönster som blickar västerut mot havet och solnedgången omfamnas av en temperatur på 31 grader.

Som djupast är poolen 1,80 meter.      SvitMinisvitSuperiorrumDubbelrum