Tillsammans på Smögens Hafvsbad

Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, Spa-avdelning med stort utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter.

Smögens Hafvsbad ingår, tillsammans med systerhotellet Vann Spa Hotell Konferens, i Meholmen Hotell AB. Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för ett solvent ägande och en sund personalpolitik.

Är du sugen på en sommar i ett härligt team i en historisk miljö och har gästservice i ryggmärgen? Då har vi jobbet för dig!

VÄRDEGRUNDER

Smögens Hafvsbad speglar historien som kurort, hos oss åker du bort men ändå kommer du hem. Vi ska erbjuda gästen en logi upplevelse på destinationen Smögen.

Kvalité

Välgjort
Ansvar
Kunskap

Uppmärksamhet

Lyhörd
Bli sedd
Positiv

Gemenskap

Respekt
Ärlighet
Tydlighet

FÖRDELAR & FÖRMÅNER

Hur bra vi lyckas med vår vision beror i stor utsträckning på hur vi möter våra medarbetares behov. Det är bara tillsammans som vi kan nå våra gemensamma mål. Vi vill att du som medarbetare ska må bra, vilja utvecklas och känna dig trygg.

Kompetensutveckling

Vi erbjuder våra anställda en möjlighet att utvecklas, både inom företaget i form av att testa på olika avdelningar och internutbildningar men också externt i form av kurser, seminarier osv.

Trygga anställningsförhållanden

Vi är kollektivanslutna vilket innebär trygga arbetsförhållanden och rättigheter för dig som arbetstagare.

Stimulerande miljöer

Vi erbjuder en stimulerande miljö med härliga kollegor samt pulsen på ett hotell med skog och hav som granne. Alla olika avdelningar med spa, restaurang och hotell gör att ingen dag är den andre lik.

Friskvårdsbidrag

700:-/år samt tillgång till inomhusgym och utomhusgym, fri personalmassage, fri tillgång att låna tennisbana, paddeltennis, motionssimning i spa, sup-brädor, kajak och mycket mer!

Rabatter

Som anställd kan du boka rum & frukost – via Svenska Spahotell – på Sveriges 41 bästa Spa för endast 500 per natt. Dessutom får du 20% rabatt på alla spabehandlingar och spa produkter samt 50% på mat i vår restaurang.

Tjänstepension

Vi har kollektivavtalade försäkringar och pension för våra anställda. Det är mycket viktigt vid framtida ålderspension samt vid olika händelser såsom att bli förälder, vid sjukdom, skada mm.

LEDIGA JOBB

Smögens Hafvsbad