Konferenspaket för unika företag

Ta med kollegorna – vi löser resten! Våra konferenspaket kan skräddarsys efter er verksamhets specifika behov – anpassade konferenslokaler, unika konferensaktiviteter, special tekniska lösningar, brandingmöjligheter och specialkost. Våra konferensvärdar tar hand om er hela vägen – från förfrågan, utförande av konferensen samt uppföljning.

Smögen och Bohuslän bjuder på spektakulära omgivningar och möjligheter för er verksamhet att äventyra och skapa minnen utöver det vanliga. Vårt konferensutbud och konferensaktiviteter är unikt sammansatta för att främja samarbete och teambuilding inom arbetsgruppen.

LÄS MER

Skippa den enformiga citykonferensen och besök istället Smögen, västkustens pärla! Den praktfulla naturen, rena luften och de spektakulära vyerna kommer garanterat inge ny energi och vitalitet för hela arbetsgruppen.

Följ oss på LINKEDIN för senaste nytt

VISA MINDRE

Kombinera gärna er konferens med unika

konferensaktiviteter

På Hafvsbadet har vi en meny av aktiviteter för mötesgäster som vill berika mötet med till exempel en skärgårdstur eller en skaldurssafari, eller någon annan ytterst angenäm form av att ha kul och uppleva saker tillsammans.

Konferenspaket – Helpension

Besök Smögens Hafvsbad och konferera i rymliga och moderna lokaler. Kombinera produktivitet, effektivitet och nöje med konferenspaket Helpension. Till ert förfogande finnes det 8 st konferenslokaler i varierande storlekar. Självklart tillhandahåller vi papper, pennor och modern konferensteknik. En personlig konferensansvarig tar hand om er på plats och ser till att alla era behov blir tillgodosedda.

I konferenspaket Helpension ingår
– Logi en natt i dubbelrum
– Stor frukostbuffé.
– Lunch
– För- och eftermiddagsfika
– Tvårätters middag
– Frukt och vatten under vistelsen
– Entré till spa och badrock ingår

Pris – kontakta bokningen för offert.

Vinterkonferens

Konferens på Smögen under vinterhalvåret är en särskild upplevelse. När midvintern slagit sitt grepp om vår vackra ö kan du njuta av lugnet, stillheten och känslan av det mäktiga lite vilda, här längst ute vid Västerhavet.

I vårt vinterkonferenspaket ingår
– Logi en natt i dubbelrum
– Stor frukostbuffé
– Lunch
– För- och eftermiddagsfika
– Tvårätters middag
– Frukt och vatten under vistelsen
– Entré till spa och badrock ingår

Boka även på en vinteraktivitet. Varför inte paddla vinterkajak.. äta skaldjur eller gå en guidad tur på Smögen

Läs mer HÄR

Dagskonferens

Välkommen till Smögens Hafvsbad och Bohusläns finaste omgivningar på dagskonferens. Kliv in i något av våra ljusa och rymliga lokaler – stora eller små möten – en dagskonferens i Smögen är alltid en bra idé!

På en dagskonferens dukar vi upp följande;
– Förmiddagskaffe med fralla
– Lunch*
– Eftermiddagskaffe med kaka.
– Lämplig konferenslokal
– Frukt och vatten under vistelsen.

Pris per person 495:-

*Salladsbord, två varmrätter, kolsyrat vatten/lättöl samt kaffe.

Kontakta oss
för prisuppgift
Smögens Hafvsbad