Matlagningsstudio på Smögens Hafvsbad. Konferens på Smögen

Matlagningsstudio

Välkommen till ett matlagningsevent fylld med utsökt mat, skratt, team building och gemenskap. Tillsammans med arbetskollegorna, indelade i lag, skapas en utsökt middag med vägledning av våra duktiga kockar. Middagen lagas och provsmakas i matlagningsköket. När smakerna och uppläggen sitter så lämnar deltagna köket för att bege sig till restaurangen. Middagen serveras i restaurangen där kockarna i köket efter bästa förmåga att återskapa uppläggningen från det som deltagarna har skapat. Varje grupp gör en presentation om vad rätten innehåller och hur tankar gick under upplagningen.

Syften med aktivitet är att deltagarna ska komma fram till ett gemensamt resultat som ett team. Gruppen ska komma nära sina kollegor i en miljö där det är kul och lättsamt och där det inte finns rätt och fel. Våran förhoppning är att ni ska stärka gruppen men även få med er lite kunskap om matlagning.

Tidsåtgång: Ca 2 timmar

Pris: på förfrågan

4-15 deltagare

Kontakta oss
för prisuppgift
Smögens Hafvsbad

 

 

 

Bada året runt i västerhavet. Det finns flera badplatser men närmast är Makrillviken som ligger ca 150m från hotellet

 

 

I västerläge, insjunken i vår uteterrass, med utsikt mot havet passar vår utepool både för sommar som vinter. Temperaturen varierar efter säsong men ligger på 35/38 grader

.

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan Kneippdusch, himmelsdusch eller regndusch.

 

 

 

Vintertid i Makrillviken ligger vår havsbastu med tillhörande brygga. Här kan du ta ett uppfriskande kallbad och njuta av värmen i bastun till den fantastiska samt rogivande utsikten.

 

 

 

 

Sjunk ner i 37 grader, slappna av och frigör stressen i vår bubblande bubbelpool

 

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

 

Stig in i vår ångbastu och svettas i hög luftfuktighet i en temperatur på 45 grader

 

 

 

I vår klassiska torrbastu stiger graderna. Kliv in i den heta bastun på 70 grader och låt kroppen återhämta sig och musklerna att slappna av

 

 

Inomhuspoolen med panoramafönster som blickar västerut mot havet och solnedgången omfamnas av en temperatur på 31 grader.

Som djupast är poolen 1,80 meter.      SvitMinisvitSuperiorrumDubbelrum