Festlokal för unika tillfällen

Att gifta sig är ett minne för livet. Låt oss få hjälpa er att göra ert bröllop till precis den oförglömliga upplevelse ni önskar. Vi ordnar bröllopsmiddag för både stora och små sällskap 

För det kompletta bröllopet erbjuder Smögens Hafvsbad bokning av hela hotellet, en exklusiv produkt som kommit att uppskattats mycket av brudpar och dess gäster.

Som ett alternativ till hotellets restaurang kan en vacker festlokal erbjudas i Hållösalarna. Denna lokal passar även det mindre sällskapet som önskar äta avskilt.

 

Festlokal Hållö

För det mindre sällskapet som önskar äta avskilt finns vår fina festlokal Hållö på plan 2.

Lokalen har stora glaspartier mot havet och flera balkonger som ger känslan av att ute möter inne. Lokalen är ljus och fin. Här kan ni vara alldeles ostörda med en härlig utsikt över västerhavet. Lokalerna kan anpassas till sällskap mellan
20-130 personer.

Välj mellan bankettsittning med runda bord, långbord eller mindre grupper med 4-kantiga bord

Bröllopsmiddag i restaurangen

Vår restaurang är öppen och ljus med fönster längst två av väggarna och har utsikt över västerhavet. Här får ca 200 gäster plats vid samma sittning. På vår Hafvsbadsterrass utanför restaurangen kan man mingla innan middagen och tex. servera en fördrink.

Är ni ett större sällskap och bokar hela hotellet exklusivt för er bröllopsfest är det här perfekta platsen för er middag. Restaurangen passar även det mindre sällskapet som endast önskar middag utan framträdanden.

Bröllopspaket

Vi erbjuder flera olika bröllopspaket. Har ni egna önskemål finns vi alltid här för att skräddarsy ett upplägg som passar just Er stora dag!

Festlokaler

Vi har flera fina lokaler som passar både det lilla samt stora bröllopet. Det finns också möjlighet att boka hela hotellet, en exklusiv produkt som kommit att uppskattats mycket av brudpar och dess gäster.

Svit / Boende

Förgyll er bröllopsnatt med att bo i vår vackert dekorerade svit med jacuzzi, egen balkong och en fantastisk utsikt över västerhavet. Frukosten serveras på rummet om ni så önskar.

Eget hotell, personlig service och

Sveriges vackraste omgivningar

Kontakta oss
för prisuppgift
Smögens Hafvsbad

 

 

 

Bada året runt i västerhavet. Det finns flera badplatser men närmast är Makrillviken som ligger ca 150m från hotellet

 

 

I västerläge, insjunken i vår uteterrass, med utsikt mot havet passar vår utepool både för sommar som vinter. Temperaturen varierar efter säsong men ligger på 35/38 grader

.

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan Kneippdusch, himmelsdusch eller regndusch.

 

 

 

Vintertid i Makrillviken ligger vår havsbastu med tillhörande brygga. Här kan du ta ett uppfriskande kallbad och njuta av värmen i bastun till den fantastiska samt rogivande utsikten.

 

 

 

 

Sjunk ner i 37 grader, slappna av och frigör stressen i vår bubblande bubbelpool

 

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

 

Stig in i vår ångbastu och svettas i hög luftfuktighet i en temperatur på 45 grader

 

 

 

I vår klassiska torrbastu stiger graderna. Kliv in i den heta bastun på 70 grader och låt kroppen återhämta sig och musklerna att slappna av

 

 

Inomhuspoolen med panoramafönster som blickar västerut mot havet och solnedgången omfamnas av en temperatur på 31 grader.

Som djupast är poolen 1,80 meter.      SvitMinisvitSuperiorrumDubbelrum