Ditt drömbröllop

Tänk dig att säga ja med det glittrande havet i bakgrunden och njuta din bröllopsmiddag med den mest hänförande utsikt över Västerhavet.
Med havet och klipporna som dekor och Hotell Smögens Hafvsbad som festplats blir bröllopet en oförglömlig upplevelse. Många drömmer om ett bröllop på västkusten och Smögens Hafvsbad förverkligar just det.

Unikt för Bohuslän är Kapellet på ön Hållö som ligger strax utanför Smögen, en underbar plats för vigsel. Strax intill ligger även Hållö fyr, där många gifter sig under sommarmånaderna.

LÄS MER

Drömmer du om att få ha din bröllopsmiddag på en egen privat liten ö med hela havet utanför så kan din dröm bli sann.

Vår erfarna personal kan det mesta om Smögen och dess omgivning och vi hjälper er att göra ert bröllop på västkusten till precis den oförglömliga upplevelse ni önskar. Vi kan också förmedla kontakter till allt från fotograf, frisör, florist, transport, musik och underhållning etc.

Kontakta oss för ett personligt möte och visning av hotellet och dess omgivningar.

VISA MINDRE

Drömmer du om bröllop på en egen ö

Vi förverkligar er dröm

Bröllopspaket

Vi erbjuder flera olika bröllopspaket. Har ni egna önskemål finns vi alltid här för att skräddarsy ett upplägg som passar just Er stora dag!

Festlokaler

Vi har flera fina lokaler som passar både det lilla samt stora bröllopet. Det finns också möjlighet att boka hela hotellet, en exklusiv produkt som kommit att uppskattats mycket av brudpar och dess gäster.

Svit / Boende

Förgyll er bröllopsnatt med att bo i vår vackert dekorerade svit med jacuzzi, egen balkong och en fantastisk utsikt över västerhavet. Frukosten serveras på rummet om ni så önskar.

Kontakta oss
för prisuppgift
Smögens Hafvsbad

 

 

 

Bada året runt i västerhavet. Det finns flera badplatser men närmast är Makrillviken som ligger ca 150m från hotellet

 

 

I västerläge, insjunken i vår uteterrass, med utsikt mot havet passar vår utepool både för sommar som vinter. Temperaturen varierar efter säsong men ligger på 35/38 grader

.

 

 

Här finner du duschupplevelser utöver det vanliga.  Välj mellan Kneippdusch, himmelsdusch eller regndusch.

 

 

 

Vintertid i Makrillviken ligger vår havsbastu med tillhörande brygga. Här kan du ta ett uppfriskande kallbad och njuta av värmen i bastun till den fantastiska samt rogivande utsikten.

 

 

 

 

Sjunk ner i 37 grader, slappna av och frigör stressen i vår bubblande bubbelpool

 

 

 

Kombinera din spavistelse med någon av våra fantastiska spabehandlingar som utförs av våra välutbildade terapeuter!

Läs mer om våra spabehandlingar

 

 

 

Stig in i vår ångbastu och svettas i hög luftfuktighet i en temperatur på 45 grader

 

 

 

I vår klassiska torrbastu stiger graderna. Kliv in i den heta bastun på 70 grader och låt kroppen återhämta sig och musklerna att slappna av

 

 

Inomhuspoolen med panoramafönster som blickar västerut mot havet och solnedgången omfamnas av en temperatur på 31 grader.

Som djupast är poolen 1,80 meter.      SvitMinisvitSuperiorrumDubbelrum