Ditt drömbröllop

Tänk dig att säga ja med det glittrande havet i bakgrunden och njuta din bröllopsmiddag med den mest hänförande utsikt över Västerhavet.
Med havet och klipporna som dekor och Hotell Smögens Hafvsbad som festplats blir bröllopet en oförglömlig upplevelse. Många drömmer om ett bröllop på västkusten och Smögens Hafvsbad förverkligar just det.

Unikt för Bohuslän är Kapellet på ön Hållö som ligger strax utanför Smögen, en underbar plats för vigsel. Strax intill ligger även Hållö fyr, där många gifter sig under sommarmånaderna.

LÄS MER

Drömmer du om att få ha din bröllopsmiddag på en egen privat liten ö med hela havet utanför så kan din dröm bli sann.

Vår erfarna personal kan det mesta om Smögen och dess omgivning och vi hjälper er att göra ert bröllop på västkusten till precis den oförglömliga upplevelse ni önskar. Vi kan också förmedla kontakter till allt från fotograf, frisör, florist, transport, musik och underhållning etc.

Kontakta oss för ett personligt möte och visning av hotellet och dess omgivningar.

VISA MINDRE

Drömmer du om bröllop på en egen ö

Vi förverkligar er dröm

Festlokal - bröllopslokal på Smögen, Bohuslän, Smögens Hafvsbad

Festlokaler

För det kompletta bröllopet erbjuder Smögens Hafvsbad bokning av hela hotellet, en exklusiv produkt som kommit att uppskattats mycket av brudpar och dess gäster.

Svit och hotellrum på Smögen Hafvsbad

Svit / Boende

Förgyll er bröllopsnatt med att bo i vår vackert dekorerade svit med jacuzzi, egen balkong och en fantastisk utsikt över västerhavet. Frukosten serveras på rummet om ni så önskar.

Kontakta oss
för prisuppgift
Smögens Hafvsbad