Vinterkonferens i Bohuslän!

 

Vinterkonferens på Smögen!

Konferens på Smögen under vinterhalvåret är en särskild upplevelse. När midvintern slagit sitt grepp om vår vackra ö kan du njuta av lugnet, stillheten och känslan av det mäktiga lite vilda, här längst ute vid Västerhavet. Upplev en vintervistelse på Smögen tillsammans med kollegorna – pröva vår berömda skaldjursprovning i egen sjöbod eller ett dopp i vinterhavet eller varför inte ett besök i den heta bastun längst klipporna. En konferens på Smögen och Smögens Hafvsbad är en unik upplevelse, därför har vi nedan satt samman allt du behöver veta inför, under och efter din vistelse.

I vårt vinterkonferenspaket ingår

– Logi en natt i dubbelrum
– Stor frukostbuffé
– För- och eftermiddagsfika
– Tvårätters middag
– Frukt och vatten under vistelsen
– Entré till spa och badrock ingår


Pris per person fr 1695:-

Boka på en vinteraktivitet. Paddla kajak, ät skaldjur då de är som bäst eller gå en guidad tur. Fråga oss så hjälper vi er med prisuppgift

Kick off- och Konferensaktiviteter

Någon speciellt händer med Smögen när vintern gör intåg. De klippiga och vilda landskapet bekläs i vinterns alla vackra färger, luften blir sådär krispig och frisk att varje andetag känns levande. Stillheten ger betraktaren utrymme för reflektion och nyskapande – ett landskap som passar sig utmärkt för energigivande och kreativa konferenser och kick off. Vår bästa tid är nu!
Vi på Smögens Hafvsbad har satt samman ett stort utbud av spännande, unika och äventyrliga kick off- och konferensaktiviteter som passar sig utmärkt för vintertiden.

 

Skaldjursprovning

Finns det någon bättre plats att uppleva nyfångade skaldjur än i Smögen? Vi tycker inte det. Ta med kollegorna och få en unik och personlig skaldjursprovning. Förutom en gastronomisk upplevelse ökar vi er kunskap kring havets alla märkliga läckerheter; kräftor, musslor, räkor och ostron är några av de saker vi bjuder upp till. Som om inte det var tillräckligt så bjuder vi även på Champagne från hummer- och ostronakademien.

 

Havskajak

Västerhavet under vintertid är magiskt och en upplevelse alla någon gång bör få uppleva. Hur då bättre än att glida omkring på ytan i en kajak. Disen över havet och klipporna skapar en mystisk och magisk atmosfär, och du mitt bland den. Havskajak passar utmärkt som en kick off- eller konferensaktivitet då det garanterat frambringar skratt, gemenskap och vyer som sent kommer lämna näthinnan.

 

Bastu och Kallbad

Väck både kropp och sinne till liv med ett frisk dopp i det vilda västerhavet efter ett hett bastubad. Smögens Hafvsbad har tre stycken bastur, däribland en ångbastu. Efter ett skönt och mosigt uppehåll i bastun så är det inte många meter till havet. Hoppa i och känn hur kroppen väcks till liv. Att uppleva denna kombination av värme och kyla tillsammans med kollegorna skapar starka band sinsemellan – något man tar med sig tillbaka till arbetsplatsen.

 

Teambuildingaktiviteter

Kombinera era kick off- och konferensaktiviteter med några av våra uppskattade teambuildning aktiviteter, speciellt framtagna för att främja gruppdynamiken, stärka arbetsrelationer och såklart frambringa ett gott skratt och härliga minnen. Er verksamhet kanske precis har genomgått en omorganisering eller ni har kanske flera nyanställda som behöver komma in i teamet. Vare sig anledning så hjälper vi att hitta rätt aktiviteter för just era behov. En av våra duktiga konferensansvariga hjälper er hela vägen – inför, under och efter er vistelse.

 

Alla våra kick off- konferensaktiviteter

Vi har flera aktiviteter som passar sig utmärkt under vintertid. Vår bästa tid är nu – och vi önskar att ni kommer till Smögen och får uppleva allt vackert och unikt denna spektakulära ön har att erbjuda!

Det är något magiskt som händer i Bohuslän under vintern. Havet och klipporna blir till en energi som är svår att väja för, Oavsett viken typ av konferens du ska ha är du välkommen till ett vintrigt Bohuslän

Läs mer om vintriga möten i Bohuslän 

Kontakta oss idag
Vi hjälper er planera
Smögens Hafvsbad      SvitMinisvitSuperiorrumDubbelrum