Smögens Hafvsbad
2
In English På Svenska

Njutningsfulla spa-paket

”Det handlar om att bada och enkla grejer som att tvätta sig ren, eller tvaga sig som man sa i gamla dagar.”

Naturligtvis handlar vistelsen på Smögens Hafvsbad om människans förhållande till vatten. Historiskt och i nutid. Det handlar om att bada och enkla grejer som att tvätta sig ren, eller tvaga sig som man sa i gamla dagar. Forna tiders intensiva skrubbning med hårda borstar och starkt doftande tvålar har numera ersatts av den njutningsfulla kroppsvården på Smögens Hafvsbad, med mängder av varmt och kallt vatten och spa-behandlingar som sensuell njutning och energikick.

Låt våra terapeuter ta hand om dig. Du kommer att tacka dig själv för att du bara fick tänka på ditt eget välmående en stund. När du väl klivit in på SPA-avdelningen kommer det ta sin tid innan du vill ut igen.

Vi har flera njutningsfulla spapaket att erbjuda. Välj det som passar dig bäst.

Dagspa

SPA Morgonsol
Förmiddagsnjutning. Starta med frukost och avsluta med lunch i vår restaurang med utsikt över Västerhavet. Njut av vår pool, jacuzzi och bastu under förmiddagen. Här utför ni även Hafvsbadets tvagning, med ett självspakit med produkter från Maria Åkerberg. Frukt och vatten på buffé i spaområdet. Lån av badrock, handduk och tofflor.
 Gäller alla dagar i mån av plats.

Pris fr 595:-

SPA Aftonbris

Eftermiddagslyx. Eftermiddagsfika vid ankomst och ni avnjuter en tvårätters middag som avslutning på dagen. Njut av vår pool, jacuzzi och bastu under eftermiddagen. Här utför ni även Hafvsbadets tvagning, med ett självspakit med produkter från Maria Åkerberg. Frukt och vatten på buffé i poolomårdet. Lån av badrock, handduk och tofflor. Kan bokas alla dagar i mån av plats.

Pris fr 695:-

SPA hela dagen
Heldagsnjutning. Förmiddagsfika serveras vid ankomst och lunch avnjuts i vår restaurang med utsikt över Västerhavet. Ni avslutar dagen med en tvårätters middag. Njut av vår pool, jacuzzi och bastu under dagen. Här utför ni även Hafvsbadets tvagning, med ett självspakit med produkter från Maria Åkerberg. Ni njuter av en 40 minuters massage. Frukt och vatten på buffé i poolomårdet. Lån av badrock, handduk och tofflor. Kan bokas alla dagar i mån av plats.

Pris fr 1 245:-

Mer info om våra olika behandlingar hittar du HÄR 

Tips! Det går även att boka enbart entre till spa för 195:- Detta i mån av plats. Då ingår badrock och lån av tofflor. Du kan även boka till någon av våra gruppaktiviteter för dagen för 95  kr. Även detta i mån av plats. 

Kvällstider i spa kan bokas i överenskommelse med spaavdelningen.

Samtliga priser är inklusive moms.