Smögens Hafvsbad
-2
In English På Svenska

BEHANDLINGAR & KURER

Vi använder oss av det Svenska ekologiska märket Maria Åkerberg och det Amerikanska märket PTR. Underbart sköna behandlingar för dig som samtidigt vill ha kvalitet och resultat. Maria Åkerberg är behandlingar för dig som vill använda helt naturliga, ekologiska och svensktillverkade produkter. En härlig känsla av det rena!

Ladda ner Behandlingsmenyn här

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Hafvsbadets ekologiska ansiktsbehandling Bas *

En avslappnande ansiktsbehandling som stärker hudens elasticitet och spänst. Rengöring, peeling, massage, stimulerande ansiktsmask och avslutande ögoncreme och återfuktande ansiktscreme.
Passar alla hudtyper.

Pris: 35 min 595:-

Boka till Portömning 30 min 345:-

Hafvsbadets quick fix

Med produkter från PTR´s Firm X serie ger denna behandling huden ett omedelbart lyft och spänst samt vrider tillfälligt klockan tillbaka. Rengöring, peeling/syrapensling, mask och
avslutande vård.

Pris: 30 min 695:-

Boka till Portömning 30 min 345:-

Pure cell treatment. Anti-Age

En Unik anti-age behandling som med levande stamceller från Rosenrot ger ett stärkande resultat på alla hudtyper.Detta är behandlingen för dig som vill förbättra huden oavsett utgångsläge, fantastisk på Exem, Psoriasis, Peridoral dermatit, Acne då den påskyndar och stöttar reparations systemet i huden. Ger ett omedelbart, synbart resultat men är också verksam på sikt. Passar alla! Brynfärg ingår.

Pris 75 min 1395 :- 

 

Hafvsbadets djup*

Vi skräddarsyr en djuprengörande behandling för dig som vill få huden ordentligt fri från orenheter. I behandlingen ingår rengöring, peeling/syrapensling, portömning, massage, mask och avslutande vård. Rekommenderas inte för dig med mycket känslig hud eller för dig med rosacea.

Pris: 75 min 1 245:-


Hafvsbadets Special*

För dig som är hyperallergisk, har rosacea eller ytliga blodkärl. En lugnande och svalkande behandling med produkter anpassade för din hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, peeling, specialserum anpassat efter ditt behov, avslappningsmassage och mask. Avslutas med rekommendationer för daglig vård för bästa resultat.

Pris: 45 min 795:-

 
Färgning

Frans och brynfärg samt ögonbrynsplock (pris vid tillägg till ansiktsbehandling inom parentes) Frans och brynfärg inkl plock 325:- (295:-)
Frans och brynfärg   295:- (265:-)
Fransfärg inkl.plock  275:-(245:-)
Brynfärg inkl. plock 275:- (245:-)
Frans, brynfärg eller plock 255:- (225:-)

 

KROPPSBEHANDLINGAR

 

Hafvsbadets Varma stenar

Känn lugnet lägga sig. Vår egenkomponerade avslappnande helkroppsmassage med ekologisk olja och varma stenar låter dig komma ner i total avslappning. Värmen i stenarna verkar djupt ner i musklerna och sänder lugnande signaler till nervsystemet. Du får även en ansiktsrengöring och ansiktsmassage med våra ekologiska produkter,total avslappning.

Pris: 80 min 1 295:-

Hafvsbadets ekologiska saltskrubb

En mycket effektiv kroppspeeling. Behandlingen inleds med en saltskrubb över kroppen. Ta sedan en härlig dusch och efter smörjs du in med en mjukgörande och fuktgivande body lotion.

Pris: 30 min 595:-

Hafvsbadets ekologiska spa

Här får du chansen att skapa en helt unik spabehandling bara för dig.

Behandlingen startar med en saltskrubb. Efter en skön dusch får du sedan en massage anpassad för dig på hela eller delar av kroppen beroende på vald behandlingstid. Du väljer själv massage produkt och doft. Olja för normal till torr hy eller Shea balm för väldigt torr hud.

Pris: 40 min 795:-

Pris: 60 min 995:-

Pris: 80 min 1195:-

Hafvsbadets ekologiska massage

Här får du chansen att skapa en helt unik massagebehandling bara för dig på hela eller delar av kroppen beroende på vald behandlingstid. Du väljer själv massageprodukt. Massageolja för normal till torr hy. Shea-balm för väldigt torr hy. Vi tillsätter sedan den doft du önskar. Tillsammans med din terapeut kommer du överens om en avslappnande eller mer djupgående massage.

Pris: 20 min 545:-

Pris: 40 min 745:-

Pris: 60 min 945:-

Hafvsbadets ekologiska lyx för damer och herrar

Detta är en underbar behandling för dig som vill lyxa till det lite extra. Den inleds med en saltskrubb, efter att du sedan har duschat av dig väntar en mjuk helkroppsmassage med Royal BodyOil, för att sedan avslutas med en ansiktsbehandling bas.

Pris:80 minuter 1295:-

 

HÄNDER

 

Spa-manikyr*

Naglarna filas och putsas till, sedan väntar ett mjukgörande handbad med efterföljande justering av nagelband och lösa flikar. Naglarna lackas till sist i valfri färg eller poleras glansiga.

Nagellacket/Silikonfilen får du med dig som present från oss.

Pris: 60 min 995:-

 

FÖTTER

 

Spa-pedikyr*

Njut av en härlig fotbehehandling med skön skrubb, fotbad, naglar filas och förhårdnader tas bort.

En härlig massage avnjuts och efter detta, om du önskar, lackas naglarna i valfri färg eller putsas glansiga.

Nagellacket / Silikonfilen får du med dig som present från oss.

(Vi utför bara behandling på friska fötter)

Pris: 60 min 995:-

 

VAXNING

Hela ben 595:-

Hela ben inkl bikini 795:-

Halva ben 495:-

 

MAMMABEHANDLING

För dig som går i väntans tider. Vi utför endast massage efter tolfte graviditetsveckan och innan vecka 35. Behandlingar markerade med * går också bra att boka för dig som är gravid.

I väntans tider

En massage på hela eller delar av kroppen. Väl anpassade ekologisk olja Lovely Mother för blivande mammor
Vi utför endast massage efter tolfte graviditetsveckan och innan vecka 35.

Pris: 40 min 745:-

 

BARNBEHANDLING

Vi utför behandling på barn mellan 8-16 år.

Lilla massagen

Anpassad massage för barn. Ryggen och benens baksida masseras med varm olja.

Pris: 20 min 350:-