Smögens Hafvsbad
8
In English På Svenska

Kvällens meny

Måndag

Förrätt:
Gravad torsk
med vegansk majonnäs, tångkaviar, friterad kapris samt hyvlad gurka smaksatt med senap

Varmrätt:
Kungsflundra
med svartrot- och mandelpotatispuré, gulbetor samt sockerärtor och en blåmusselsås på rödvin.

Tisdag

Förrätt:
Lufttorkad karré från Hansens charkuteri i Norrbotten
med äppelkompott, påveråsblåcréme samt äppelchips

Varmrätt:
Uer 
med pumpapuré samt smörstekta kantareller och pumpa, rostade pumpakärnor och kycklingfond

Onsdag

Förrätt:
Sotad Auroralax 
med syltad kålrabbi och romanesco, ingefärstapioka samt rostad blomkålspuré

Varmrätt:
Hjort 
med grillad palsternacka, palsternacks- och lökpuré, torkad rödlök samt en rödvinssky smaksatt med körsbär

Torsdag

Förrätt: 
Gravad torsk
med vegansk majonnäs, tångkaviar, friterad kapris samt hyvlad gurka smaksatt med senap

Varmrätt:
Kungsflundra
med svartrot- och mandelpotatispuré, gulbetor samt sockerärtor och en blåmusselsås på rödvin.

Fredag

Förrätt:
Lufttorkad karré från Hansens charkuteri i Norrbotten
med äppelkompott, påveråsblåcréme samt äppelchips

Varmrätt:
Uer 
med pumpapuré samt smörstekta kantareller och pumpa, rostade pumpakärnor och kycklingfond

Lördag

Förrätt:

Sotad Auroralax 
med syltad kålrabbi och romanesco, ingefärstapioka samt rostad blomkålspuré

Varmrätt:
Hjort 
med grillad palsternacka, palsternacks- och lökpuré, torkad rödlök samt en rödvinssky smaksatt med körsbär

Söndag

Förrätt:
Lufttorkad karré från Hansens charkuteri i Norrbotten
med äppelkompott, påveråsblåcréme samt äppelchips

Varmrätt:
Uer 
med pumpapuré samt smörstekta kantareller och pumpa, rostade pumpakärnor och kycklingfond