Smögens Hafvsbad
2
In English På Svenska

Kvällens meny

Pris per person.

2-rätters 365:-
3-rätters 465:-
_______________

Måndag

HÖSTSVAMPSOPPA 
Krämig höstsvampsoppa serveras med kantarellkräm, knaperstekt pancetta och syrligt äpple 

HAVSKATT 
Ångad havskatt serveras med savoykål, pancetta, brynt smör och amandinepotatis 

HÖSTÄPPLE 
Karamelliserat svenskt höstäpple serveras med vaniljglass och kanelcrunch

 

Tisdag

HJORTTARTAR 
Serveras med prästostkräm, tranbär, pepparrot och kantareller 

KUMMEL
Bakad kummelrygg serveras med champagnesås, stompad potatis och blomkål 

CREME BRÛLÉE 
Serveras med havtornssorbet och karamelliserad vit choklad 

 

Onsdag

RÖDING
Lättbakad röding serveras med citruscreme, rågbrödscrisp, betor och dill 

OXKIND 
Nattbakad oxkind serveras med mandelpotatispuré, rödvinssås, rostad vitlökscreme och silverlök 

CHOKLADGANACHE 
Serveras med blåbärsglass, blåbär samt chokladcrisp 

 

Torsdag

HÖSTSVAMPSOPPA 
Krämig höstsvampsoppa serveras med kantarellkräm, knaperstekt pancetta och syrligt äpple 

HAVSKATT 
Ångad havskatt serveras med savoykål, pancetta, brynt smör och amandinepotatis 

HÖSTÄPPLE 
Karamelliserat svenskt höstäpple serveras med vaniljglass och kanelcrunch

 

Fredag

HJORTTARTAR 
Serveras med prästostkräm, tranbär, pepparrot och kantareller 

KUMMEL
Bakad kummelrygg serveras med champagnesås, stompad potatis och blomkål 

CREME BRÛLÉE 
Serveras med havtornssorbet och karamelliserad vit choklad 

 

Lördag

RÖDING
Lättbakad röding serveras med citruscreme, rågbrödscrisp, betor och dill 

OXKIND 
Nattbakad oxkind serveras med mandelpotatispuré, rödvinssås, rostad vitlökscreme och silverlök 

CHOKLADGANACHE 
Serveras med blåbärsglass, blåbär samt chokladcrisp 

 

Söndag

HJORTTARTAR 
Serveras med prästostkräm, tranbär, pepparrot och kantareller 

KUMMEL
Bakad kummelrygg serveras med champagnesås, stompad potatis och blomkål 

CREME BRÛLÉE 
Serveras med havtornssorbet och karamelliserad vit choklad