Smögens Hafvsbad
2
In English På Svenska

Vandringsleder

 

SANDÖ
Sandö är ett naturvårdsområde och mer än bara en badplats. Längs bergsryggen med en fantastisk utsikt finns ett cirka 1,5 km långt vandrings- och motiosspår i en vändslinga. Tänk på att det är lika lång väg tillbaka! Informationsbroschyr (.pdf)


HÄSTEN

Friluftsled Hästen på Smögen ger en fantastisk promenad på bergen längs havet. Leden börjar vid Makrillviken eller alternativt från badplatsen Vallevik. Makrillviken ligger nedanför Smögens Hafvsbad. Informationsbroschyr (.pdf)


KLEVEN
Klevöns klippor är populära att vandra runt på. Det finns en led ut till västra delen av ön, men var inte rädd att fortsätta på egen hand, söderut, efter leden tar slut.


SOTELEDEN

Soteleden omfattar Kungshamn och Smögen med omnejd. Här finner kan du hitta mer information
om vandringsleder i området:
www.vastsverige.com
www.soteleder.se

KUSTSTIGEN
Kuststigen i Lysekil ger dig möjligheten att uppleva landskapets fantastiska natur och historiska platser till fots. Stigen går omväxlande fram i kulturlandskap en bit från dagens kustlinje i fornlämningsmiljö och med unika hällristningsområde. Stigen sträcker sig även längs dagens strandlinje med underbara utsiktsplatser och de bästa tänkbara naturupplevelser Bohuskusten kan erbjuda. Mer information:
alltomlysekil.se


BOHUSLEDEN
Bohusleden består av 27 etapper och sträcker sig från Lindome i söder till Strömstad i norr.
I söder ansluter Bohusleden till Hallandsleden. Här finner du mer information:
bohusleden.se